Leermiddelenontwikkeling - Tutorial Opleidingen & Advies BV, voor al uw VCA-, BHV-, Heftruck en veiligheids-cursussen en opleidingen!

Tutorial beschikt over een eigen afdeling Leermiddelen. De afdeling Leermiddelen ontwikkelt opleidings- en examenmateriaal voor bedrijven, onderwijsinstellingen en voor eigen veiligheidsopleidingen. Wij ontwikkelen bijvoorbeeld op basis van landelijke kwalificatiedossiers of schema’s voor persoonscertificering. Daarnaast maken we veel maatwerkproducten voor een specifieke branche, bedrijf of school.vcacompact Small


Voorbeelden van onze producten zijn online lessen en toetsen, instructiefilms, praktijkopdrachten, theorieboeken, examenitems, presentaties, werkboeken en handleidingen. Desgewenst kunnen we ook een volledige e-learningomgeving inrichten of het beheer van een examenbank voor u verzorgen. Vanuit onze afdeling Leermiddelen staan onze technische auteurs, taalkundige redacteurs, grafische vormgevers en onderwijskundigen klaar om u van dienst te zijn!

Additional information