leermiddelen op maat Tutorial Opleidingen & Advies BV - Tutorial Opleidingen & Advies BV, voor al uw VCA-, BHV-, Heftruck en veiligheids-cursussen en opleidingen!

Tutorial levert graag maatwerk. Daarbij werken we niet alleen op basis van onze eigen ervaring en inhoudsdeskundige auteurs, maar sluiten we desgewenst ook graag aan bij (landelijk) geldende referentiekaders.
Voor de operatoropleidingen hebben wij bijvoorbeeld ruime ervaring met de landelijke kwalificatiedossiers voor het mbo. Voor onze VCA-leermiddelen volgen we nauwgezet de eisen in de landelijke eind- en toetstermen. Voor een grote brancheorganisatie in de koeltechniek ontwikkelen wij examens en beheren we een toetsitembank, waarbij we onder streng toezicht staan van de betreffende certificerende instanties.


Dus als voor u de kwaliteitsborging van het opleidingsmateriaal of leermiddel voorop staat, kunt u uitstekend terecht bij onze afdeling Leermiddelen. Onze onderwijskundigen kijken graag samen met u naar de referentiekaders, analyseren de eisen en werken deze uit in het ontwerp van het leermiddel.

Additional information