leermiddelen op maat Tutorial Opleidingen & Advies BV - Tutorial Opleidingen & Advies BV, voor al uw VCA-, BHV-, Heftruck en veiligheids-cursussen en opleidingen!

We leven tegenwoordig in een digitale wereld, waar ook het onderwijs en het bedrijfsleven dagelijks mee te maken hebben. Daarbij verandert onze manier van leren en lesgeven: van klassikale lessen naar online en interactief leren aan de hand van tekst, foto’s, video’s en animaties. Online leren biedt ons de mogelijkheid om te leren hoe, waar en wanneer we maar willen. e-learning is dus de toekomst. Tutorial kan hierin veel voor u betekenen.

Tutorial ontwikkelt lesmateriaal voor verschillende elektronische leeromgevingen, waaronder de elektronische leeromgeving van Tutorial (elo.tutorial.nl ). In onze eigen elektronische leeromgeving kunt u online cursussen en opleidingen volgen, zoals:
-    VCA
-    Heftruck rijden
-    Veilig hijsen
Daarnaast biedt de elektronische leeromgeving mogelijkheid tot het afnemen van examens en toetsen.
Naast onze eigen elektronische leeromgeving kunnen wij op maat cursussen en opleidingen ontwikkelen die geschikt zijn voor uw bedrijfsspecifieke of schoolspecifieke e-learningomgeving.

Additional information